måndag 5 januari 2009

Another new year...

Nyår var helt okey. Var riktigt lugn, men det tror jag beror på att jag fick feber under kvällen, hmm.. Åkte hem vid ett trots att jag egentligen inte ville för min kusin hade druckit en del och hennes pojkvän är tydligen Väldigt svartsjuk :S.
Men men, jag å Kim spenderade ändå halva natten med att prata om ingenting.

Dagen efter hade jag feber. Jag frös och jag svettades och halsen värkte så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Farfar kom och hämtade mig vid 10 på morgonen så jag spenderade större delen av dagen hos farmor och farfar. Jag sov mest och kollade på rosa pantern, så jag var nog inte speciellt social. Ipren kunde inte längre att bedöva min plågsamt smärtande hals så när pappa kom fick han köra mig till Torsby där jag badade bastu med mamma å Johnny innan jag senare fick följa med mamma in och ta blodprov. Fick ta både Citodon och Ipren för att få värken att försvinna och lite senare under kvällen visade det sig att jag hade en bakterie infektion och fick börja på en penicillinkur samma kväll.

Härlig start på det nya året. x)

Men det var inte alltid dåligt, Jonas vågade sig till Torsby för att hälsa på mig, trots risken att själv bli smittad. Det var trevligt att slippa vara ensam en hel dag :D. Han sov över också, men det var för hans kompis som han skulle sova hos inte kom. Haha vi kunde inte sova så vi försökte kolla på Casino Royal som gick på tvn halv två, det var inte alls som jag tänkt mig utan jag bara skrattade och somnadexD.

Den tredje december var rätt kul den med, k'nde mig som en fjortonåring igen. Vilket kan ju bero på att jag umgicks med Elin en hel dag och såg på nattcupen då Jonas spelade för Nordvärmland, lovade ju att kolla :D

Nej men nu ska jag vara social med Anna och skratta som vanligt x)


XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar