söndag 22 februari 2009

Sportlovets början




Trött, trött och åter igen trött. Anna och jag höll oss vakna till halvfem imorse, skrev på msn och smsade och lekte med webkameran.Försökte klurar ut vad en hette här i Forshaga nämligen som jag ser på gymmet, sisädär nästan varje gång. Haha kuligt värre.
Annars idag har det blivit två timmars promenad med Elsa, 50 min springande och 45 min styrketräning och lite mer promenerande. Verkar inte som om jag gjort något annat idag men jag somnade på soffan idag i två timmar oxå. Skönt var det tills mamma kom hem och väckte mig.....

Har inte mått så himlans bra idag, trött och grinig på allt. Speciellt Mamma! Alltid i vägen, det sämsta är ju att hon inte lyssnar när man säger att man vill vara ifred heller. Högrisk för taskiga och ilskna kommentarer har det varit ända sedan fredag morgon klockan 5.
Jag har tänkt (en aning för mycket!)på allt egentligen, men jag kan inte bestämma mig för om mitt mitt är ledsamt, patetiskt eller bara too good to be true (ibland), just nu håller jag på ledsamt. Har inte festat på över tre veckor, tränar dagligen bara för att komma ut ur huset och bort från allt och alla, och nyligen har jag märkt att jag inte ens känner mitt eget ansikte, speciellt när jag tar kort. Förut visste jag precis hur jag skulle göra för att få ett bra kort men nu, är jag inte ens i närheten och ta en helkropps-bild kan man ju bara drömma om. Lite tragiskt. Måste ändra på det i under mars månad nu.

Mars = socialisera, träna (mycket), mindre socker,finna mig själv och PLUGG!! (mocks gick ju åt helvete)

men men, kanske borde blogga oftare också så det inte blir sådana halvmaraton inlägg två ggr i veckan xD

Här kommer även några (helfula, hmm) bilder på mig och anna från ikväll

XOXO

PS. Tänker INTE åka kortvasan igen. Nej, nej, alldeles för lång tråkigt för mig serru, och värken i ländryggen och mellan skuldrorna, AJ. DS.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar