måndag 23 februari 2009

Ambjörby



Jepp så är de, nu är det ambjörby som gäller. Jag å min kusin <3.

Mitt hår är nu gyllenblont och doftar härligt av hårfärg. Gudomligt.

Blir ingen träning heller,..på tre dagar! Abstinensen börjar redan krypa fram.
Suck men får väl kolla killar i skidbackarna i Branäs och Trysil. Kolla skadar aldrig ;P.

Lite stressigt blir det nu med packandet och hinna med bussen.

XOXO

Jo lekte med webben innan, så här är några suddiga saker.. ;p

söndag 22 februari 2009

Sportlovets början




Trött, trött och åter igen trött. Anna och jag höll oss vakna till halvfem imorse, skrev på msn och smsade och lekte med webkameran.Försökte klurar ut vad en hette här i Forshaga nämligen som jag ser på gymmet, sisädär nästan varje gång. Haha kuligt värre.
Annars idag har det blivit två timmars promenad med Elsa, 50 min springande och 45 min styrketräning och lite mer promenerande. Verkar inte som om jag gjort något annat idag men jag somnade på soffan idag i två timmar oxå. Skönt var det tills mamma kom hem och väckte mig.....

Har inte mått så himlans bra idag, trött och grinig på allt. Speciellt Mamma! Alltid i vägen, det sämsta är ju att hon inte lyssnar när man säger att man vill vara ifred heller. Högrisk för taskiga och ilskna kommentarer har det varit ända sedan fredag morgon klockan 5.
Jag har tänkt (en aning för mycket!)på allt egentligen, men jag kan inte bestämma mig för om mitt mitt är ledsamt, patetiskt eller bara too good to be true (ibland), just nu håller jag på ledsamt. Har inte festat på över tre veckor, tränar dagligen bara för att komma ut ur huset och bort från allt och alla, och nyligen har jag märkt att jag inte ens känner mitt eget ansikte, speciellt när jag tar kort. Förut visste jag precis hur jag skulle göra för att få ett bra kort men nu, är jag inte ens i närheten och ta en helkropps-bild kan man ju bara drömma om. Lite tragiskt. Måste ändra på det i under mars månad nu.

Mars = socialisera, träna (mycket), mindre socker,finna mig själv och PLUGG!! (mocks gick ju åt helvete)

men men, kanske borde blogga oftare också så det inte blir sådana halvmaraton inlägg två ggr i veckan xD

Här kommer även några (helfula, hmm) bilder på mig och anna från ikväll

XOXO

PS. Tänker INTE åka kortvasan igen. Nej, nej, alldeles för lång tråkigt för mig serru, och värken i ländryggen och mellan skuldrorna, AJ. DS.

XOXO

torsdag 19 februari 2009

Äntligen Torsdag och sportlovet tar sin början. Jag och nya Cosmo sen är det sömn som gäller.

Med tanke på det lilla jag faktiskt pluggade innan provet så blev nog resultatet rätt hyfsat.. hoppas jag.

Om sanningen ska fram så är jag så fruktansvärt trött på allt plugg. Jag sneglar på högen med skolböcker vid sidan på mitt skrivbord och önskar att mardrömmen kunde försvinna och att det är eftermiddag den 22 Maj. Alla exams gjorde med hyfsat bra resultat. Min dröm.
Nej skolan är inget vidare, men det är vännerna man vill träffa. Önskar att jag är hemma i tid imorgon så man kan gå ut med tjejerna. Var några veckor sen sist. Och sen gymmet och eventuellt simma på lördag bara för att se om någon e där.. hmm...

Jag vet inte om det är pga mental utmattning eller om det är träningen, men jag känner mig så lugn inombords. Ensamhet finns där också men det är för att jag nästan isolerat mig själv i tre veckor och har ett kärleksliv lika levande som en sten i öknen. Ensamheten kommer jag nog bli av med så fort jag ger mig ut med Jessika och Malin igen.. :D

Our past, our expectations and the expectations of others lead us through most situations, but sometimes something intervene leaving us disoriented and lost...

onsdag 18 februari 2009

No no no...


Ah hur dåligt kan ett prov gå egentligen?? Jag failade TOTALT!!!!!"! Isch vad frustrerande, men jag har mitt sätt att bli av med frustrationen. Träning! Nästan det första jag gjorde efter att jag kom hem igår var att springa en sväng och sen raka vägen mot gymmet. Tror aldrig jag skrivit så dåligt på ett prov, men det var ju kemi och jag hade inte ätit sen klockan 7 den dagen (fråga mig inte varför jag inte åt lunch) och provet började 12 och slutade 16.00.

Idag å andra sidan har jag inte orkat plugga inför Psykologi proven imorgon. Har däremot åkt längdskidor en mil och ska dra till gymmet lite senare. Måste passa på för imorgon ska jag inte träna utan vila ut mig inför Kortvasan på fredag. Längtar inte.

Nej nu måste jag plugga annars kommer jag faila på ännu ett prov:S, det kommer jag nog göra ändå men betyget kanske kan bli bättre om jag faktiskt försöker komma ihåg något. Visst e jag positiv, Not! Längtar till gymmet nu.. .

... och en semla ;P

XOXO

PS. Bilden är från deviantart.com men jag har en precis likadan miniräknare. Precis som resten av skolan å en massa andra...

måndag 16 februari 2009

Monday February 18


Well, I didn't write anything about Valentines day now did I?
The thing is Valentine isn't such a big deal after all, but this year I realized big time that Valentines day isn't only about the "ONE" but also your whole family and your friends. You can love them the sam or even more than the one you are actually in a relationship with. I'm not in a relationship so I wouldn't know and even though febrary 14th make me feel a bit lonely I know that I am not alone.

Today I've had Swedish mock exams and I must say that I'm absolutely terrible at Swedish now compared to ninth grade!!!!!!!!!!

Second i am all wound up in applying for all possible jobs available. I havn't applied to any jobs in Sweden since all I want is to GET AWAY!! Later on I am actually thining about applying to med school. I'm crazy I know. I cross my fingers that at least one of my job applications will be accepted. Wish me luck


Tomorrow = Chemistry mock exams paper 1 + 2. I am anticipating that my performance on these exams will be pretty much like crap. And I can't even bother to care anymore.

So tomorrow the gym will be my hangout for hte rest of the evening, sweating out all of my frustrations.



XOXO

fredag 13 februari 2009

Friday the 13th




t

Ah matten i Torsdags gick RIKTIGT dåligt, Biologin sådär, så nu blir det kemi och psyologi plugg som gäller i helgen :/,
Fått alla hjärtansdag presenter utav mamma, Johnny å Calle - de är så himla söta alla tre <333 Love'em
Nej nu börjar jag blir trött så ja får skriva mitt halvt cyniska alla hjärtans dag inlägg imorgon.


Jo på gymmet finns det en rätt snygg kille... ser honom varje gång (!) om man ändå vågade.....

haha nejdå

Sov så gott allesammans, hade lite tråigt så jag valde att lägga in några bilder

XOXO

tisdag 10 februari 2009

Lingering looks


Imorgon är det mocks i Engelska! Är inte speciellt nervös så jag hoppas det går bra.


Annars idag har jag simmat 58 längder. Jag tappade räkningen vid 48-50 så jag är inte helt 100 :D. Samt promenerat och styrketränat! Love it!

Why can I be the one to say the first words. Why am I so afraid, and what am I actually afraid of?

I see you staring, catching glimpses, and the urge for you to speak out loud... I hope you will some day, speak those words to me..

söndag 8 februari 2009

Sunday again..

Ah, orkar inte plugga! Har läst igenom biochemistry och medicines and drugs en gång hittills men måste läsa det en gång till (minst!). Om jag känner mig själv rätt så kommer kemi provet gå down the drains... Siktar på en fyra men kommer nog få 2-3 :S.

Vad har jag gjort annars idag då... hmm... Jo trim-handboll kul som attan men är man bra? Nej då. Springer som en liten duracell kanin fram och tillbaka xD
Jo har även varit på promenad med Anna, Elsa, Mamma, Johnny å Sirri. Rätt skönt att vara ute i friska luften och rensa huvudet men ack så jobbigt att trampa snö .

Nej nu måste jag plugga och sova, ska ju vakna om exakt 6h 22 min

Sleep tight

xoxo

lördag 7 februari 2009

Home Alone

Ah tystnad...
Har varit ensam hemma sen i torsdags och det har varit så himla skönt! Har spenderat det mesta av tiden till att se på Benjamin Button, Fool's gold, 90210, Skins (så bra e det!), och Private Valentine. Så nun har jag lite skuldkänslor eftersom jag inte har pluggat på Biochemistry & Medicines and drugs inför Mocks Paper 3 på måndag :S. Not good!
Det som förvånar mig mest är att jag inte har fått de starka känslorna av ensamhet som alltd brukar dyka upp nästan samma dag som jag är ensam. Okey, jag blev lit känslosam igår, men då var jag så trött att jag sov halva dagen.

Bortsett från detta så har jag ju tränat. Chockerande.. Not. vet inte riktigt om jag skulle säga att min två timmars promenad igår och två timmars promenad idag är riktig träning men avslappnande var det åtminstone:D. Sen var jag ju till gymmet också. Härligt!! Lika kul varje gång när man ser att någon faktiskt kollar när man är där. Men jag ska väl inte säga att jag inte kollar, för det gör jag ju såklart. Vem gör inte? Och förresten bara för att man kollar betyder inte alltid att man behöver vara intresserad heller. det kan ju faktiskt vara något som inte hör till det vanliga. Som jag t.ex. jag var enda tjejen där och tränade ensam.

The daily fortune cookie ; The secret to true love lies in true friendship.


xoxo

onsdag 4 februari 2009

Me dating? x)

http://www.myjellybean.com/life/howto/howto.htm

baserat på gårdagens inlägg är det helt klart att jag skulle nog vara sämst på att skriva an kontaktannons om mig själv x). inte för att jag direkt skulle göra det frå första början heller. hmm.. :P

Nej nu är det snart dags att gå till skolan... igen, svenska och kemi samt kemi handledning har jag på dagens schema.

Have nice day everyone!

XOXO

tisdag 3 februari 2009

I <3 Cafe Mocha

I <3 Cafe Mocha från Wayne's, har druckit 1 liten + en mellan redan idag. Den har allt; koffein, choklad och socker. Mums! Alla tre lika beroende framkallande men det är sockret som är jag är mest beroende av. Så nu i år har jag påbörjat mitt avvänjnings program och jag gör framsteg, sakta men säkert.

(Jag har tänkt på en sak, det senaste året har jag känt mig rent ut sagt oförmögen att bli kär. I am emotionally numb och jag gråter aldrig nuförtiden. Det är sant och jag stör mig på det!Jag vill kunna känna igen och slippa drömma om att vara i en relation och vara lycklig. Vet inte om det är pga stressen i skolan, för att jag intalar mig själv att jag inte kan, att jag inte har tid och har spenderat över ett år att vara cynisk till kärlek eller för det faktum att jag är rädd för vad andra ska tycka, att jag inte är intressant nog eller vacker nog. Kanske är det allt tillsammans som lett till vad jag känner och inte känner.

Det jag kanske behöver är någon som förstår mig och inte släpper mig när jag blir rädd. För egentligen vet jag inte vad det är för kille som jag söker, jag vet inte hur han ska se ut eller hur han ska vara. Jag vet bara att jag vet säkert när väl möter den killen om vi passar eller inte. Det viktigaste för mig är att han ska kunna stå ut med min veliga, glada, ibland oseriösa, lugna, konstiga, lekfulla och osäkra personlighet. Någon som jag kan skratta med och som skrattar med mig när det jag säger inte alltid kommer ut på rätt sätt och när min klumsiga sida kommer fram ur skuggorna med jämna mellanrum XD. Jag klarar inte lögner och svartsjuka för det väcker minnen som är som taggar inom mig och som en reflex drar jag mig tillbaks. Som att nudda en varm platta med handen.

Men så som mitt liv kommer att se ut fram till maj, kommer mitt fokus vara skolan! Allt annat kommer i andra hand, men om jag lyckas finna källan där mina känslor gömmer sig och jag lyckas förälska mig. Såklart ska jag försöka göra något med den förälskelsen. Iaf hoppas jag att jag kommer göra det. )

Ska ta allt som det kommer, bli av med mitt sockerberoende och träna, för det jag lever för just nu är 1. Skolan fram till 23 Maj, 2. Träning, 3. Friends 4. Familjen, 5, Ta tid för mig själv

XOXO

Live your life to the fullest !